Sådan stopper du tyven: Tågesikring til erhverv og butik

December 5, 2018

Har du nogle gange overvejet, om der kunne være andre foranstaltninger eller sikringssystemer, der kunne være relevant for dig? Hvis uheldet skulle være ude, og der er uvedkommende, der bryder ind, så er der i løbet af de minutter, der går, før politiet møder op, rig mulighed for både at stjæle – og for at komme væk igen.

Med tågesikring til erhverv og butik kan du sikre dine værdier optimalt – for tyvene kan nemlig ikke stjæle det, de ikke kan se. Med tågesikring kan du stoppe tyven på mindre end 20 sekunder, og det kan vise sig at være afgørende for dig og din butik, og kombineret med effektive alarmsystemer til erhverv og virksomheder kan du stå med det ultimative værn mod ubudne gæster.

tågesikring erhverv indbrud

Hvad er tågesikring?

Tågesikring til erhverv og butik er en form for indbrudssikring, som virker ved hjælp af en tågekanon. Tågesikring bruges også som middel mod røveri og hærværk, da en tågekanon kan aktiveres via en trykknap.

Det fungerer således, at hvis en tyverialarm går i gang, så danner tågekanonen i løbet af få sekunder et tæt tågeslør, som gør, at det ikke er muligt at orientere sig i lokalet. Men bare rolig. Tågen er ganske uskadelig for både mennesker og inventar, men det virker effektivt mod tyve, da det virker stressende og forvirrende, hvilket forhindrer dem i at se det, de kom for at stjæle.

 

Tågesikring er derfor en sikker måde, hvorpå man kan sikre sine værdier og inventar.

Sådan fungerer en tågekanon til tågesikring

Tågekanonen er et elektrisk apparat, der har sin egen bevægelsessensor, og derfor bliver den først udløst, når en eventuel tyv er i nærheden af de varer, som tågekanonen sikrer. På den måde undgår du at aktivere tågekanonen ved et uheld, og du kan være sikker på, at den kun går i gang, når den skal.

Hvad er den kunstige røg lavet af?

Når tågekanonen går i gang, vil der i løbet af sekunder blive produceret en kunstig røg (deraf tåge), og når lokalet fyldes med den kunstige røg, vil sigtbarheden blive nedsat markant. Den kunstige røg dannes af en blanding mellem vand og glykol, som kører igennem et varmelegeme, som derefter omdannes til en tør, hvid tåge.

En tågekanon er tilbehør til enhver almindelig tyverialarm, og det er en effektiv måde at udfylde det tomrum, der er mellem alarm går i gang, og politiet ankommer.