Renover dit hjem og spar penge

September 6, 2017

Renoveringen af ens hjem er aldrig en simpel opgave. Det tager planlægning og hårdt arbejde at fuldføre de reperationer der er nødvendige for at friske ens hus op. Derudover er det aldrig en billig affærre, og kan løbe op i mange hundrede tusinde kroner. Men heldigvis for alle husejere kan man via internettet finde utallige tips og tricks til renoveringen af ens hjem. Her er nogle af dem

Renover dit hjem – Tips og Tricks

Nogle renoveringsprojekter har størrere priorittet end andre, såsom dem der har med el eller VVS at gøre, eller dem der tilføjer stor værdi til dit hjem. En ejendomsmægler kan oftests give dig tips til hvilke  projekter der vil øge dit hjems værdi mest. Nogle renoveringer er nødsaget, mens andre kan ses som ”fyld”, hvis formål er bare at pynte på dit hjem, uden at øge ejendommens værdi.

Før du starter renoveringer

Når du starter dit renoveringsprojekt er det vigtigt, at du visualisere projektes omfang. Dette er for at sikre, at du starter med de rigtige reparationer først, og ikke spilder tid eller penge. En anden mulighed er, at få en tømremester eller lignende til at gennemgå huset for fejl og mangler. Han kan så lave en liste over hvad der skal repareres, og du kan gøre brug af handymanden i din mave, og udføre reparationerne selv. Andre der kan hjælpe dig med denne liste er arkitekter, entreprenørfirmaer, VVS folk ol.

Spar tid og penge med visualisering af projektet

Er du ikke så erfaren med projektstyring kan en sådan liste sikre dig, at dit projekt ikke bliver for dyrt ift. det budget du har opsat. Det sikre også at du starter ud med de materialer du har brug for, og at der ikke kommer ubehagelige overraskelser midt i projektet, som potentielt kan ødelægge alting.

Vi vil også anbefale at du tilføjer nye og opdaterede sikkerhedsforanstaltninger til dit hjem i løbet af renoveringen. Det kunne være nye brandalarmer eller nød generatorer til elektricitet. Det er relativt billige investeringer, der potentielt kan redde dig fra rigtig mange penge.

Størrere projekter

Andre områder at reparere kan være klimaanlægget som ikke køler eller varmer tilstrækelligt mere (og som også kan være en brandfare), forbedring af varme og ventilation ved flere rør igennem huset, nye elektriske kabler i huset for bedre udnyttelse, vandtætning af sengeværelser, badeværelser og kælderen. I løbet af dit renoveringsprojekt er det også et godt tidspunkt, at tænke på dit tag og garage. Har du en gammel og nedslidt skorsten kan du vælger at enten udskifte den helt, eller indsætte et Schiedel ISOKERN renoveringsrør.

Andre Områder

Er tagets klinker over 30 år gamle vil det nok også være en rigtig god dide, at få dem udskiftet med nye. Anvender du en gammel vippeport til din garage kan det også være et oplagt tidspunkt at opgradere til en elektrisk ledhejseport.Tjek døre og vinduer i hjemmet. Er de tætte? Lukker de korrekt, eller kan de lirkes åbne når de er låst?

Flere tips omkring renovering af hus og hjem kan findes på vores side. Der er også mange andre sider på internettet, hvor du kan finde tips og tricks når det kommer til renoveringsprojekter.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required