Ledhejseporte – det skal du huske før køb

September 6, 2017

Hvis du har tanker om at købe en ledhejseport  af stål, er du uden tvivl på udkig efter en, der både er attraktiv og let på tegnebogen. Stål har den fordel, at det kan fås i utallige typer, stilarter og design hvilket gør det nemt at matche ledhejseporten med både dit budget, og dit hjems udseende. Før du tager springet, og vælger en ledhejseport har vi lavet en handy liste over ting du bør overveje, inden du træffer din beslutning.

Fastlæg et budget


Dit budget bestemmer hvilken slags ledhejseport du kan få. Ledhejseporte er som regel dyrere end gammeldags vippeporte, og alt efter prisen af de porte du kigger på, vil kvaliteten variere.  Har du et stramt budget kan vi dog anbefale en ledhejseport af stål, hvor der findes  mange prisklasser.

Vælg designet

Det mest almindelige type stål er rustfrit stål, som er holdbart og let at vedligeholde. Selvfølgelig kan du få ledhejseporten i andre materialer, men det kommer som regel med en højere pris og mere vedligehold. Kontakt din lokale forhandler for at finde ud af hvilken port der passer aller bedst til dine behov. Materialevalg overvejelser kommer også an på hvordan vejret er i din del af Danmark, og hvilke skadedyr der bor i regionen.

Bestem farve og tilpasning

Det gode ved stål ledhejseporte er, at man let kan designe det som man vil. Skal vinduet være firkantet, istedet for rundt? Intet problem. Har du brug for at matche farven af ledhejseporten med resten af hjemmet? Det kan også lade sig gøre. Der er mange valgmuligheder når det kommer til design, farve og prægninger til din port, så det er let at blive overvældet.

For at hjælpe dig med at vælge kan du besøge en forhandler som Novoferm, som har mange flotte billeder af ledhejseporte og ledhejseporte i alle mulige forskellige designs og farver.

En anden mulighed er at skrive ”ledhejseporte” i Google, og tjekke de forskellige billeder. Dette er dog en smule mere tidskrævende.

Isolering

I Danmark bliver det oftest meget koldt, og især om vinteren. Derfor skal din ledhejseports isolering være effektiv for at beskytte dine genstande i garagen. Det er også muligt at få ledhejseport med ekstra isolering hvis du gerne vil holde din garage stabil i temperatur. Det kan på længere sigt betyde lavere energiregning da der skal bruges mindre energi til at varme garagen op.

Det at vælge en ledhejseport er en stor beslutning. Den er ikke billig, og er du god til at holde den ved lige kan det leve i mange årtier. Det er en meget visuel del af din ejendom, så sørt for at du er helt sikker når du køber en ledhejseport til din garage.

Leave a Comment:

All fields with “*” are required

Leave a Comment:

All fields with “*” are required